4 Kasım 2012 Pazar

ALTERNATİFLER !!

Herkese merhaba öncelikle; son iki aydır hayatımın belkide en yoğun dönemlerini yaşıyorum ve biliyorum ki artık hayatımın bundan sonra devamı da hiç şaşmadan böyle devam edecek.
Hiç uzak değil iki ay öncesine kadar Androjen adlı aksesuar koleksiyonu hazırladım ve Studio the shop tan başlayarak şuan İstanbul un yedi noktasında satışlar yapmaya başladık. Bu kadar kısa sürede ulaştığım ve dünyanın bir çok noktasından gelen kişilere satışlar yapmış olmak gerçekten çok sevindirici; her gün dahada sağlam adımlar atarak markalaşma yolunda ilerlerken alternatif cüzdanlar takılarda ortaya çıkmaya başladı ve bunları sürekli olarak sosyal medyadan paylaşmaya çalışıyorum. 

                                                         100% NATURAL/ LEATHER


DAHA FAZLASI İÇİN http://hasankoca.net/

Ayrıca almış olduğunuz hediyeler için sevdiklerinize özel hediye paketleri de yapıyoruz.Yılbaşı yaklaşırken özellikle erkek arkadaşlarına hediye almakta zorlananların bence (STUDIO,  PLİEE, LUNAPARK, OTTO, CASETTE(bağdat cad. galatasaray,  nişantaşı .   SATIŞ NOKTALARINA UĞRAMADAN GEÇMESİN.

XOXO HASAN KOCA 

Ve aslında bahsetmek istediğim önemli bir konu daha var oda tv em için yapacağım gardrop program köşesi onunla ilgili detayları daha müsait olduğum bir zamanda aktarıcam şimdilik görüşmek üzere. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder