24 Kasım 2012 Cumartesi

HASAN KOCA / GARDROP

                Geçen haflarda size bahsetmiştim, gardrop konseptli bir program köşesi yapacagım diye ilk çekimimizinden görüntüler. sizde katılmak isterseniz   www.hasan.koca.net

22 Kasım 2012 Perşembe

HASAN KOCA - AKSESUAR







                                                                 http://hasankoca.net/

18 Kasım 2012 Pazar

SWEET HOME ...

Günlerden pazar:  Pazar günleri istanbulun dinlendiğini düşünüyorum  ; nedendir bilmem; belkide haftanın son günü olması yada psikolojik tamamen. Ama bu beni iyi hissettiriyor.
               Evimi dönem dönem sürekli değiştiriyorum. bu beni hem mutlu ediyor; hemde mekanın enerjisini arttırıyor. Buraya evimin kahve içme köşesi diyebilirim. Sandalyeleri eskiciden almıştım ve kılıflarını kendim dikmiştim; onun dışında cam kafaları Amsterdam'a gittiğimde her gün kurulan bir ikinci el pazarından aldım nasıl getirdin diye düşünenler bende bilmiyorum çılgınlık; son olarak kırmızı metal sehpa paşabahçenin oda doğum günümde hediye gelmişti.

                                                                XOXO HASAN KOCA

17 Kasım 2012 Cumartesi

HK13 - HASAN KOCA / ACCESSORY




                                       DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN LİNK= http://hasankoca.net/

11 Kasım 2012 Pazar

WORKSHOP

2013 yılına göz kırptığımız bugünlerde bir yandan da sevdiklerimize hediye planlamaları yapıyoruz. Sıkılıyoruz, düşünüyoruz. Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz; çünkü bende aynı şeyleri hissediyorum.

Bunun için bende sizlere benimde tasarımlarımın satıldığı ve birçok tasarımcının işlerine ulaşabileceğiniz bir kaç satıl noktası söylemek istiyorum. yıl başı hediyelerinizi buralara bakmadan almayın! derim.
STUDIO/galata.  PLİEE/galata.  LUNAPARK/galata.  OTTO/galatasaray.  CASSETTE/galatasaray,nişantaşı ve bağdatcaddesi.

                                                                XOXO HASAN KOCA
                                              DAHA FAZLASI İÇİN - http://hasankoca.net/

4 Kasım 2012 Pazar

ALTERNATİFLER !!

Herkese merhaba öncelikle; son iki aydır hayatımın belkide en yoğun dönemlerini yaşıyorum ve biliyorum ki artık hayatımın bundan sonra devamı da hiç şaşmadan böyle devam edecek.
Hiç uzak değil iki ay öncesine kadar Androjen adlı aksesuar koleksiyonu hazırladım ve Studio the shop tan başlayarak şuan İstanbul un yedi noktasında satışlar yapmaya başladık. Bu kadar kısa sürede ulaştığım ve dünyanın bir çok noktasından gelen kişilere satışlar yapmış olmak gerçekten çok sevindirici; her gün dahada sağlam adımlar atarak markalaşma yolunda ilerlerken alternatif cüzdanlar takılarda ortaya çıkmaya başladı ve bunları sürekli olarak sosyal medyadan paylaşmaya çalışıyorum. 

                                                         100% NATURAL/ LEATHER


DAHA FAZLASI İÇİN http://hasankoca.net/

Ayrıca almış olduğunuz hediyeler için sevdiklerinize özel hediye paketleri de yapıyoruz.Yılbaşı yaklaşırken özellikle erkek arkadaşlarına hediye almakta zorlananların bence (STUDIO,  PLİEE, LUNAPARK, OTTO, CASETTE(bağdat cad. galatasaray,  nişantaşı .   SATIŞ NOKTALARINA UĞRAMADAN GEÇMESİN.

XOXO HASAN KOCA 

Ve aslında bahsetmek istediğim önemli bir konu daha var oda tv em için yapacağım gardrop program köşesi onunla ilgili detayları daha müsait olduğum bir zamanda aktarıcam şimdilik görüşmek üzere.